Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Deze middag presenteren wij u allen iets zeer bijzonders! Een heus Marionettentheater. Daar moet u zeker bij zijn!

Op woensdagmiddag 11 september komt het Marionettentheater voor volwassenen ‘De Bokkesprong’ naar Son en Breugel om op te treden voor u, onze Zonnebloemgasten, maar ook op deze middag zijn introducés welkom!
Dus beste Zonnebloemgast, wilt u eens graag uw zus, broer, dochter, zoon, vriendin, vriend of buurvouwen of buurmannen meenemen? Deze middag kan het! Ze zijn allemaal welkom om kennis te komen maken met de Zonnebloem en tevens te genieten van het mooie optreden van dit marionettentheater voor volwassenen!

Al 30 jaar spelen Emmy en Skag Peters (moeder en zoon), met veel plezier in hun marionettentheater. De poppen maken ze zelf en het is ook altijd voor hun zelf weer een magisch moment als ze het kruishout oppakken en de pop aan zijn touwtjes tot leven brengen…

“We worden er nog steeds blij van als we het publiek mee nemen in de betoverende verhalen en even weg voeren uit de jachtige wereld van nu.”

Wilt u ook eens een middagje meegenomen worden en heerlijk genieten van deze betoverende verhalen van dit Marionettentheater ‘De Bokkesprong’, zorg dan dat u deze unieke voorstelling niet mist!

Kosten Zonnebloemgasten € 2,50

Kosten introducés € 10,00 incl. 2 consumpties