Laden Evenementen

Door de op vrijdagavond 26 november aangekondigde nieuwe Coronamaatsregelen is dit Kerstconcert geannuleerd. Bezoekers krijgen het geld van hun aangekochte kaartjes teruggestort op hun rekening

Stiekem in de Lift

Stiekem in de Lift brengt close-harmony (kleinkunst)liedjes met een knipoog en een glimlach. Een swingende mix van bekende en onbekende liedjes in eigen,

verrassende arrangementen: van Zazi en Cole Porter tot Toon Hermans, Ellen ten Damme en Yentl en de Boer… en natuurlijk ook eigen repertoire.

Ze waren eerder o.a. te zien in ZING! en ZING2, producties van Stichting Nederlied met Sjors van der Panne, Marjolijn Touw en Joke Bruijs, en op het

Peperfestival in Den Haag. Op dit moment werken ze aan hun eigen theaterprogramma. Een unieke theaterbelevenis is met deze dames gegarandeerd!

Femke Bruls, Elise de Bree, Janneke de Groot en Nelleke Reckers (oorspronkelijk uit Son) ontmoetten elkaar op een theateropleiding in Den Haag.

Geert Bremer is hun vaste pianist, arrangeur en muzikaal leider en Wil Heins hun choreografe.

Elke Vierveijzer

Elke Vierveijzer komt oorspronkelijk uit Son en ging naar de Koningstheateracademie in ‘s-Hertogenbosch waar ze in 2014 vol lof afstudeerde.

In 2015 behaalde ze de finale van het Amsterdams Kleinkunstfestival en werd bestempeld als een ‘Jaloersmakend talent’. Van 2016 tot en met 2018

speelde ze haar ode aan Maarten van Roozendaal – Om te janken zo mooi – die in verschillende recensies werd bekroond met vier sterren.

Daarna maakte ze ZONDER GENADE, haar eerste avondvullende voorstelling vol eigen werk.

In 2021 won ze de Poelifinario voor haar voorstelling “Lucht”. De jury: “Elke Vierveijzer zingt geen liederen, ze knalt ze rechtstreeks je hart in.

Lucht is een schitterend pleidooi voor het delen van verdriet. Dat schept ruimte in je hoofd, kweekt empathie en zorgt uiteindelijk voor geluk.

Vierveijzer legt overdonderend veel beleving in haar nummers, die heen en weer schieten tussen rauwe kwetsbaarheid en cynisch misnoegen.

Ze heeft daarbij een scherp oog voor de maskers die we allemaal angstvallig vasthouden. De fraaie, gevarieerde arrangementen en invoelende

muzikale begeleiding van Michiel Wetzer maken Lucht helemaal af.”

https://www.elkevierveijzer.nl/