Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

speelt deze avond met vrienden .

 

Speciale gasten de Belgische formatie “Be Nice to the Bus Driver”. Deze band bestaat uit hippe veertigers, met behoorlijk wat muzikale kilometers op de teller, die een heerlijke mix brengen van indiepop en -rock tot noise . Denk aan deelnames aan Finales van Humo’s Rock Rally met o.a. The Sideburns, Very Camel en later Debris… Maar ook muzikale bijdragen aan verschillende andere bands. Ze spelen een sterke set aan eigen nummers,met een typische zang en een golf van heerlijk melodische gitaren met hier en daar een fuzzy randje en  invloeden van bands uit de jaren ’80, en ’90. REM, Wilco, Dinosaur Jr., Pavement… om er maar enkele te noemen.

 

Daarnaast staat ook dit jaar de The Booze Brothers Band weer in de line up. Deze 11-mans formatie met blazerssectie dook  in het voorjaar van 1984 de studio in en trots werd in juni de LP “If we don’t go, we won’t get there” gepresenteerd. In de volgende jaren werd er nog slechts bij gelegenheid een enkele nummer ten gehore gebracht. Maar in 2007 besloten de Booze Brothers, geïnspireerd door een spetterend gelegenheidsoptreden in Rotterdam, de draad weer op te pakken en met enige regelmaat te gaan repeteren en zo nu en dan weer eens op te treden. Dit heeft geleid tot flinke vernieuwing van het repertoire, dat nog steeds bestaat uit meer of minder bekende soul-klassiekers en modernere varianten. Inmiddels zijn ook OG&R-saxofonist Arold Schers en OG&R-zangeres Marsha van der Aa toegetreden, hetgeen zorgt voor een extra portie R&B!

 

Old Grey & Restless is alom bekend in Son en Breugel en omgeving en vertolkt herkenbare klassiekers uit de jaren 60/70. Een band van 9 muzikanten die samen vele tientallen jaren muziekervaring hebben en die met ongelooflijk veel plezier al sinds september 2010 als OG&R op het podium staan.

OGR speelt nummers van de groten der aarde en geeft daar een eigen draai aan. Naast de juiste muzikale elementen geeft dit ook een forse dosis plezier en energie die bij ieder optreden ook op het podium te zien is.

 

Op 17 November zullen tevens diverse muzikanten in de drie bands hun talenten uitwisselen.

Kortom een swingende avond met gouwe-ouwe klassiekers en een vleugje rock!

 

Dit beloofd een speciale avond te worden, U bent van harte welkom.