Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Inleiding

 In 2016 is de Samenloop Voor Hoop gehouden om geld in te zamelen om onderzoek naar kanker te doen.

Geïnspireerd door dit eenmalig evenement is gezocht naar een jaarlijks terugkerend verbinding tussen alle bewoners van Son en Breugel om geld op kan halen voor een goed doel, waar iedereen belangeloos medewerking verleent.

Wat, Waar, Wanneer en Waarom

 Met Samenloop Voor Hoop in het achterhoofd is het idee ontstaan om in de laatste week van het jaar in Son en Breugel een radioshows te gaan maken in de geest van het Glazen Huis. Een week lang activiteiten, optredens en saamhorigheid met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het jaarlijks te kiezen goede doel.

Dit jaar is het goede doel KINDERVAKANTIE SPELWEEK SON EN BREUGEL met als doel om in de laatste week van de zomervakantie kinderen van ouders die de eindjes aan elkaar moeten knopen een week te bezorgen waarin het om hun draait door middel van sport en spel.

Vanaf 2019 wordt Snow Radio vanuit het Vestzaktheater gemaakt. Aanleiding hiervoor is dat de kiosk naast de ijsbaan te klein werd om iedereen die wilde komen kijken fatsoenlijk te kunnen ontvangen en te woord te staan. Los daarvan hebben we in het Vestzaktheater de beschikking over een fonkel nieuwe PA en mengtafel. Er is horeca, garderobe, kleedkamers en alles wat een band nodig heeft om lekker te kunnen spelen. Van 26-12 t/m 29/12 worden 12 uur per dag radioprogramma’s uitgezonden. Tijdens deze 12 uur zullen bands en muzikanten worden uitgenodigd om maximaal 45 minuten live te komen spelen, om  daarmee de aandacht vestigen op dit evenement maar vooral het goede doel, waarvan alle baten daar naar toe gaan.