Kom erbij

De huiswerkgroep in de Bibliotheek van Son & Breugel (in ’t Vestzak) is een plek waar je, iedere donderdagmiddag van 15.00 tot 17.00uur, ongestoord je huiswerk kunt maken. 

Een plek waar ruimte is om te focussen. Als dat thuis niet kan. Omdat je bijvoorbeeld drukke broertjes of zusjes hebt. 

We maken er ook altijd even ruimte voor je passie! Want we starten met iets creatiefs, om te ontspannen voordat je met je huiswerk begint. Bijvoorbeeld DJ-en (wél met koptelefoon), of vloggen, of gamen. 

Voor jongeren uit groep 8 en de 1e of 2e klas middelbare school

De huiswerkgroep is ook een ontmoetingsplek. Waar je klasgenoten of leeftijdgenoten kunt ontmoeten. Samen huiswerk maken is veel leuker dan in je eentje, en je houdt nog tijd over om meer leuke dingen te doen! 

Er zijn allerlei boeken aanwezig die je kunnen helpen bij bijvoorbeeld je werkstuk, spreekbeurt of boekverslag. Er is een jongerenwerker (van Jeugd- en Jongerenwerk Son & Breugel) aanwezig die je kan helpen bij vragen. En er is een coach van de bibliotheek aanwezig, die je wegwijs maakt in de collectie en de mogelijkheden van de Bibliotheek. Heb je nog geen pas van de Bieb? Dan maken we die ook meteen voor je. Zodat je, als je klaar bent met je huiswerk, meteen een boek, strip of tijdschrift kunt meenemen.

Je vindt de huiswerkgroep iedere donderdagmiddag boven in de Bibliotheek, in het Vestzak. Kom erbij. Of kom een keertje kijken in het nieuwe schooljaar.