Harmonie Pro Honore Et Virtute

||Harmonie Pro Honore Et Virtute
Harmonie Pro Honore Et Virtute 2017-07-22T11:05:18+00:00

Laatste nieuws

1907, 2017

Maak kennis met de gebruikers

De nieuwe website van het Vestzak is online. Naast het Vestzaktheater is er vanaf nu ook informatie te vinden over [...]

Harmonie Pro Honore et Virtute

”Pro Honore et Virtute”, is een muziekstichting waarin 7 muziekgezelschappen en een muziekopleiding ressorteren. Een zinvolle vrijetijdsbesteding aanbieden aan haar muzikanten en leerlingen waarbij kwaliteit en plezier hand in hand gaan is onze doelstelling. Het plaatselijke karakter wordt o.a. in stand gehouden door het muzikaal opluisteren van lokale gebeurtenissen en verrassende concerten. Sinds lange tijd is het Vestzaktheater de thuisbasis van Pro Honore voor zowel repetities, lessen als vele concerten en evenementen. Onderstaand een korte beschrijving van de orkesten. Meer info op: www.phev.nl

Harmonieorkest

Presenteert zich regelmatig met bijzondere evenementen, concerten en serenades in het dorp en de regio en neemt deel aan verplichte concertwedstrijden. In 2011 gepromoveerd naar de 1e divisie KNMO en heeft zich daar op 27 november 2016 met een eerste prijs prima gehandhaafd. Ons Harmonieorkest staat onder leiding van dirigent Johan Smeulders repeteert op donderdagavond van 20.00 tot 22.15.

Malletgroep en percussiegroep

Met ritmische en melodische instrumenten geven deze slagwerkers verrassende optredens onder leiding van Patrick van den Heuvel. Daarnaast verzorgen velen het slagwerk binnen de andere orkesten! De Malletgroep repeteert op vrijdagavond van 19.30 tot 21.30. De percussiegroep net daarvoor van 18.303 tot 19.15

Opleidingsharmonie en leerlingpercussiegroep

Trapsgewijs werken zij naar uiteindelijke deelname aan het Harmonieorkest of de Malletgroep. Met eigen concerten maken deze leerlingen kennis met het optreden voor een groot publiek. Onze Opleidingsharmonie repeteert onder leiding van dirigent Frank van Mierlo op donderdag van 18.45 tot 19.45. De leerling percussionisten met Patrick van den Heuvel op vrijdag van 17.45 tot 18.30.

Samenspeelorkest

Beginnende muzikanten leren hier samen luisteren en samen muziek maken en worden voorbereid om naar de Opleidingsharmonie te kunnen doorstromen. Zij repeteren onder leiding van Freddie Louwers op dinsdagavond van 19.00 tot 19.45.

De Bloaskaken

Onze blaaskapel, tevens hofkapel van Krutjesgat, bestaande uit een aantal muzikanten die hun talenten laten horen bij het carnavalsfeest in Son en bij andere feestelijke evenementen zowel binnen als buiten het dorp. In 2017 al 3 x 11 jaar!

Sonore

Een enthousiast orkest van oudere muzikanten die hun ervaring en talenten tot uiting brengen in ons dorp en de regio onder leiding van Harrie Scheutjens. Denk hierbij aan optredens voor bewoners van Zonhove, in verzorgings- en verplegingscentra en de kiosk.

Opleiding

Muziek maken is een leuke en ontspannende hobby om in lengte van jaren te beoefenen. Binnen de Harmonie bieden wij jeugd en volwassenen een muziekopleiding aan op diverse instrumenten. Dit door professionele muziekdocenten. Het doel van onze opleiding is om leerlingen op te leiden om een hoogstaand niveau te behalen. Met instrumenten van de Harmonie, zodat men kan deelnemen zonder directe aankoop van een instrument.

Hieronder kun je alle belangrijke informatie terug vinden over Harmonie Pro Honore Et Virtute. Tevens heb je de mogelijkheid om direct contact op te nemen.

Activiteiten

mrt 18

Jeugdslagwerkdag

18 maart om 10:00 - 17:00
jun 09
jun 17

Vaderdagconcert 2018

17 juni om 10:30 - 13:00

Stuur ons een E-mail

Bezoek de website op http://www.phev.nl