Radio S&B2020-08-20T16:55:38+02:00

Laatste nieuws

1907, 2017

Maak kennis met de gebruikers

De nieuwe website van het Vestzak is online. Naast het Vestzaktheater is er vanaf nu ook informatie te vinden over [Lees meer...]

Radio S&B

Een deel van onze programmamakers op het Vestzaktheater-podium.
Van links naar rechts: Glenn van den Berg (“Bon dia Glenn”), Walter Sanders (samen met Huib Burgersdijk “Throwback Thursday”), Hans Houbraken (samen met zoon Tim “Beats Club”), Willem Ligtvoet (“Jazz aan de Dommel”), Arnout Verheij (samen met Kees Krombeen “The sky is crying”), Jan Brans (“Bijzondere portretten”), Liesbeth van Hapert (Verrassing !!), Clémence Lasance (“Klassiek aan de Dommel”), Hans Spijkerman (“Jazz aan de Dommel”), Rob Bergmans (“Aanschuiven bij Rob”), Ron van Haandel (met het hoofd boven water: “Oud maar niet fout”) en Han Muller (“N’oubliez jamais”).
 
Op de foto ontbreken: Dick Geluk (“Swing years”), Maaike van der Waart (“Maaike & Company”), Youri van Haandel (“Vol gas het weekend in”), Ties van Gorp (“Efkes buurten”), Adriana Bosch (“Avondcafe” en “Puur Hollands”), Mario Smulders (“Mario’s Clubhuis”), Aysa van Alst en Peter Schumaker (“Klassiek aan de Dommel”). En natuurlijk ook Huib Burgersdijk, Tim Houbraken en Kees Krombeen.
        
   
   
 
Naast onze gevarieerde programma’s en spraakmakende “specials”, vergasten wij onze luisteraars op een 24/7 “Musicstream” met maar liefst ruim 60 jaar muziekgeschiedenis. Van de doo-wop en de rock & roll van de jaren ’50, de beat en soul van de jaren ’60, de disco van de jaren ’70, de ska en rock van de jaren ’80, de beatbox en R&B van de jaren ’90 tot en met de hits van NU !  Bij Radio S&B is ELK uur een feest van herkenning ! 

Hieronder kun je alle belangrijke informatie terug vinden over Radio SenB. Tevens heb je de mogelijkheid om direct contact op te nemen.

Stuur ons een E-mail

    Meer inhoudelijke info over de diverse programma’s vindt u op onze website www.radiosenb.nl.

    Ga naar de bovenkant