Het Vestzaktheater

||Het Vestzaktheater
Het Vestzaktheater2017-07-19T16:52:09+00:00

Laatste nieuws

1907, 2017

Nieuwe theaterprogramma online

In week 29 is de nieuwe theaterbrochure voor het seizoen 2017-2018 huis aan huis in Son en Breugel verspreid. Mocht [...]

Welkom in het Vestzaktheater

Wie mocht denken, dat de activiteiten in het Vestzaktheater door de plannen voor een nieuwe multifunctionele accommodatie in Son en Breugel, waarin ook een prachtige theaterzaal is voorzien,  op een laag pitje staan, vergist zich. Integendeel, door de komst van een aantal nieuwe gebruikers, zoals de Zuidzorg en de bibliotheek, zal het de komende tijd alleen maar drukker worden  en zal ons theater steeds meer gaan dienen als een echte ontmoetingsplaats en tegelijkertijd ook een proeftuin voor het nieuwe MFA gebouw. Voortdurend blijven we dus ook nu nog bezig om de ambiance te verbeteren en te vergroten. Zo krijgt onze foyer een “make over” en een wat lichtere touch, die de sfeer nog gezelliger moet gaan maken.

Maar ook aan een nieuw theaterprogramma is weer volop aandacht besteed..

We zijn nog steeds trots op en blij met ons theater. We beschikken over een intieme theaterzaal voor 200  bezoekers en we zijn een gastvrij huis voor het verenigingsleven van ons dorp.

Voorlopig kunt u bij ons dus nog altijd genieten van al het moois wat theaterland ons te bieden heeft. En dat gaan we ook met u communiceren via onze vernieuwde website, die na een aantal jaren wel toe was aan een update. Via deze website kunt u daarvoor weer geheel geautomatiseerd uw kaarten bestellen.

We verheugen ons alweer op de voorstellingen van voorstellingen van eigen bodem, landelijke bekendheden, maar ook nieuw en nog onbekend talent.  

Kortom , het Vestzaktheater is nog steeds springlevend en we heten u dan ook van harte welkom.

Hieronder kun je alle belangrijke informatie terug vinden over het Vestzaktheater. Tevens heb je de mogelijkheid om direct contact op te nemen.

Activiteiten

nov 17

Old, Grey & Restless and Friends

17 november om 20:00 - 23:30
dec 08
dec 08

Stuur ons een E-mail

Vragen over een voorstelling of over uw reservering? Mail dan naar kaartverkoop@vestzaktheaterson.nl