Het Vestzaktheater

||Het Vestzaktheater
Het Vestzaktheater2018-10-24T21:03:19+02:00

Laatste nieuws

Welkom in het Vestzaktheater

Welkom in het Vestzaktheater

Hartelijk welkom in jouw vertrouwde Vestzaktheater! Het Vestzaktheater is gevestigd in het hart van ons dorp, in een mooi gebouw vol historie en verhalen. Wij bieden je een gastvrij huis waar je theater en muziek kunt beoefenen en waar je in een gezellige ambiance kunt genieten van mooie voorstellingen van plaatselijke verenigingen en van regionale of landelijke talenten.

We beschikken over een intieme theaterzaal voor 200 bezoekers en een gezellige, ruime foyer, waar regelmatig activiteiten en bijeenkomsten plaatsvinden. Ook beschikken we over kleinere ruimtes die ideaal zijn voor bijvoorbeeld repetities, vergaderingen, exposities en huiskameractiviteiten.

Samen met de vaste gebruikers van het Vestzak – de harmonie, de bibliotheek en Radio Son en Breugel – vormen wij een bruisend gemeenschapscentrum voor en van het dorp, ook als proeftuin in de aanloop naar een nieuw dorpshuis. In het Vestzak komen inwoners van Son en Breugel samen om creatief bezig te zijn, zich te ontwikkelen, elkaar te ontmoeten en vrijwilligerswerk te doen. Samen zijn wij meer dan de som der delen!

In de komende maanden ga je nog veel meer van ons horen. Blijf ons volgen via deze website, de social media en de lokale pers. Heb je ideeën of wil je iets organiseren in het Vestzaktheater, laat het ons weten! We horen graag van je!

Hieronder kun je alle belangrijke informatie terug vinden over het Vestzaktheater. Tevens heb je de mogelijkheid om direct contact op te nemen.

Activiteiten

sep 01

UitMarkt seizoen 2019 -2020

1 september om 12:00 - 17:00
sep 11
sep 21

Lezing Wim Daniëls tijdens Lustrumviering

21 september om 14:00 - 18:00

Stuur ons een E-mail

Vragen over een voorstelling of over uw reservering? Mail dan naar kaartverkoop@vestzaktheaterson.nl