Kerkstraat 2, Son en Breugel | Tel 0499 - 47 32 48|info@vestzaktheaterson.nl

Gewoon doen nu op Zondag

Gewoon doen nu op Zondag

Vanaf 17 november kun je gezellig komen kletsen bij “Gewoon Doen” Dus niet meer op woensdagavond maar op zondagmiddag.

Activiteit voor de actieve 55+er uit Son en Breugel

‘Gewoon DOEN’ op zoek naar deelnemers

Op zondag 17 november van 13.30 tot 16.30 zal de eerste zondagmiddag van ‘Gewoon DOEN’ van start gaan in t Vestzak. Gewoon een praatje, een kopje koffie, iets lekkers erbij en het gezamenlijk hebben over allerlei leuke dingen die we samen kunnen (gaan) DOEN.

De titel van deze nieuwe activiteit zegt eigenlijk alles al, aldus initiatiefnemer Ria van Raalten-Hölscher. Ria loopt al een tijdje met het idee om zelf eens een activiteit/ groepje te starten, waarbij inwoners uit Son en Breugel elkaar kunnen ontmoeten in een gezellige setting en het eens over andere zaken te hebben dan de dagelijkse dingen die we allemaal doen. ‘Ik loop al een behoorlijke tijd mee als vrijwilliger van de LEVgroep bij verschillende activiteiten en kreeg vanuit meerdere invalshoeken signalen dat er een leemte is op het gebied van laagdrempelige ontmoetingsactiviteiten in een gezellige setting is voor de actieve senior’.

 

Het Vestzak

Met het wegvallen van het Ontmoet- & Groetplein van Zuidzorg Extra bleef er een gezellige huiskamer achter. Deze huiskamer is door het vestzak voorzien van nieuwe meubels en door de centrale ligging in Son eigenlijk de ideale plek om deze activiteit te laten plaatsvinden. Het bestuur van Het Vestzak denkt graag mee, want hebben als doel om nieuwe initiatieven te huisvesten en het vestzak weer bruisend te maken.

 

Opzet
De opzet is eenvoudig: iedere inwoner van 55 jaar of ouder die het leuk vind om op een woensdagavond andere inwoners te ontmoeten is welkom. Uiteraard mag je ook samen met anderen (mee)komen, maar wel vanuit de gedachte om ook eventueel met iedere aanwezige te kunnen kletsen.

 

Inhoud van de middagen

In feite bepalen de deelnemers/ bezoekers zelf wat zij graag willen doen tijdens deze avond.

Een gezellig praatje, een (bord)spel, een gezamenlijk gesprek over wat ieder nu graag doet of graag zou willen doen. Doel van initiatiefnemer Ria van Raalter-Hölscher is om straks minimaal 1x in de maand een speciaal thema aan te houden, waarbij de deelnemers zelf dus invloed op hebben.

Contact: ria.van.raalten@gmail.com

2019-11-07T15:23:05+01:007 november 2019|Algemeen, Het Vestzak|

Deel dit item, kies je social media platform!

Ga naar de bovenkant