Bibliotheek Dommeldal begint ook in Son en Breugel weer met nieuwe cursussen voor het werken met de computer en het werken met de E-overheid.


KLIK en TIK vanaf 5 september
Moeite met de computer? Kun je niet goed zoeken op internet?  Zou je wel eens zelf een e-mail willen sturen?

Kom dan naar de Klik & Tik cursus in Bibliotheek Dommeldal in ‘t Vestzak. Daar staan geduldige docenten van SonenBreugelVerbindt klaar om je in 6 dagdelen te leren hoe dat allemaal moet. In kleine groepjes (max. 6 personen) leer je samen de beginners handelingen aan de computer. Op woensdagmiddag van 13:30-15:30 uur.

De gemeente Son en Breugel betaalt, dus het kost je niets. En de bieb zorgt voor computers. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Twijfel niet langer ga naar de Bibliotheek in ’t Vestzak en schrijf je in.

Werken met de Digitale overheid vanaf 6 september

Ook dáármee helpen Bibliotheek en SonenBreugelverbindt en ook dát is gratis.

Vanaf donderdagmorgen 6 september kun je weer meedoen. Je schrijft in voor 4 cursusochtenden, van 9.30:11.30uur. Je werkt met je eigen laptop. Eventueel leen je er een van de bieb. Na afloop krijg je een certificaat.
De gemeente Son en Breugel betaalt ook deze cursussen. dus het kost je niets. En de bieb zorgt voor computers. Schrijf je snel in aan de balie van de Bibliotheek. Wellicht kun je dan vanaf 6 september al terecht, anders in de volgende ronde.

Inschrijven kan ook digitaal via sonenbreugelverbindt.nl/digisterker