De laatste tijd wordt er heel veel gesproken over Robots die het werk van ons kunnen overnemen. Niet alleen in technische bedrijven, de landbouw en de middenstand worden robots ingezet, maar ook in de zorg zien we steeds vaker het gebruik van robots. Over het nut en noodzaak van robots in de zorg komt Fabrizio Greidanus vertellen op dinsdagavond 27 maart, van 20.00-22.00u, in de Bibliotheek in Son en Breugel.

ZorgRobots

Fabrizio Greidanus is innovatiemanager bij Zuidzorg. Hij geeft leiding geeft aan de InnovatieWerkplaats. De medewerkers in deze werkplaats bedenken slimme apps, trackers en robots. En ze bekijken hoe deze uitvindingen kunnen worden ingezet voor de zorg. Want ziekenhuizen en zorginstellingen, maar ook mensen thuis, kunnen veel baat hebben bij dit soort innovaties. De lezing is interessant voor senioren die meer willen weten over het gebruik van robots. Ook voor uitvinders en industrial designers. Of voor mantelzorgers en professionals. Maar zeker ook voor mensen met gewoon goede ideeën.  Kortom: voor iedereen die wil meedenken over hoe de zorg efficiënter en makkelijker kan worden.

Kaartjes

Voor deze lezingen zijn kaartjes te bestellen (met korting voor Biebleden) via www.bibliotheekdommeldal.nl , klik op Agenda& Kaartjes.