Nieuws

|Nieuws
Nieuws2017-07-21T17:32:44+02:00
1008, 2019

Opening expositie “75 jaar vrijheid”

10 augustus 2019|Algemeen, Het Vestzak, Het Vestzaktheater|

Van 9 t/m 20 september organiseren Heemkundekring Son en Breugel en Son en Breugel Verbindt een tentoonstelling in het Vestzaktheater rondom de bevrijding van Son en Breugel. In deze expositie worden een aantal foto’s van de oorlog, de landing van parachutisten van de 101 Airborne Division, de strijd en de dagen rond de bevrijding getoond. Er staan vitrines met voorwerpen uit de oorlog en via luisterzuilen vertellen ooggetuigen hun ervaringen als kind tijdens de oorlog en bevrijding. In de foyer wordt op een levensgroot scherm een filmverslag van de Operatie Market Garden in Son en Breugel getoond. De expositie is elke werkdag gratis te bekijken tussen 11.00-17.00 uur. Op zaterdag 14 september van 10.00 tot 19.00 uur en zondag 15 september van 10.00 tot 16.00 uur. De officiële opening van deze tentoonstelling is op zaterdag 7 september a.s. om 15.00 uur en zal worden verzorgd door wethouder Jos de Bruin. De opening vormt het begin van de activiteiten rond de herdenking en viering van de 75 jaar bevrijding van Son en [...]

308, 2019

Uitmarkt bij het Vestzak tijdens de Jaarmarkt

3 augustus 2019|Algemeen, Het Vestzak, Het Vestzaktheater|

Kom op zondag 1 september, tijdens de jaarmarkt, naar de feestelijke opening van ons theaterseizoen. Kom kijken naar onze nieuwe tribune, de nieuwe studio van Radio Son en Breugel en naar de optredens van onder andere: harmonie Pro Honore et Virtute, popkoor Sparkle, De Malletgroep van PHEV, Eva Wiselius, Piepschuim, Jeroens Clan, Toneelgroep Maan en Mark van de Veerdonk. Zij geven u een klein voorproefje van al het moois dat u in het nieuwe seizoen in úw Vestzaktheater kunt verwachten. Vanaf 12.00u. Neem lekker plaats op ons terras. Het tweede kopje koffie is gratis.

1306, 2019

Programma 2019 -2020

13 juni 2019|Algemeen, Het Vestzak, Het Vestzaktheater|

Het programma voor het seizoen 2019 - 2020 is nu terug te vinden op de website. Kijk bij de kop theater en klik hierna op programma. Hier ziet u het theateraanbod voor het komende seizoen. Een mooi gevarieerd programma met voor ieder wat wils. Natuurlijk zullen er in de loop van het seizoen nog andere activiteiten georganiseerd worden. Kijk regelmatig op deze website of op onze sociale media voor meer informatie. Kaarten kopen kan via onze online verkoop of kom kaarten kopen op iedere maandag en vrijdagochtend van 9.00 tot 12.00.

1405, 2019

Rallydorp Son hart van ELE Rally

14 mei 2019|Algemeen|

Met in het Vestzak het zenuwcentrum van de Rally zijn we dit jaar nauw betrokken bij de organisatie van de ELE Rally. Sta eerste rang terwijl monteurs in no time een versnellingsbak wisselen, bewonder rallybolides van R5 tot klassieker en scoor een handtekening van jouw rallyheld op de originele ELE Rally Cap! Je beleeft het op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei in Rallydorp Son! Een bezoek aan het Rallydorp Son vormt in 2019 de ideale start van jouw ELE-weekend! Het hele rallyweekend lang is in en rondom het rallygekke dorp Son ontzettend veel te beleven. Natuurlijk vormt industrieterrein Ekkersrijt op zaterdagavond wederom het decor van een spectaculaire klassementsproef. Dit jaar is echter ook het serviceterrein en het start-finishpodium gelegen in Son. Het gratis toegankelijke serviceterrein ligt op het terrein van transportbedrijf de Rooy aan de Ekkersrijt 2037 in Son. Het start-finish podium ligt in het hart van de gemeente Son & Breugel: op het Kerkplein in Son. ELE Rally Een klassementsproef is dé plek om indrukwekkende stuurmanskunsten te bewonderen! Een klassementsproef is een [...]

104, 2019

Expositie Heleen Venema

1 april 2019|Algemeen|

Gedurende de maand april laat Heleen Venema een aantal van haar werken zien in de gang van het Vestzak Heleen schildert collages in acryl, het liefst op linnen, waarbij ze naast verf verschillende andere materialen gebruikt. Deze worden tijdens het proces onderdeel van het geheel. De natuur, een mooie foto, sfeer in een tijdschrift zijn voor haar een ingeving om die kleuren op het doek te zetten. Ze  laat zich  graag ondersteunen door muziek. Zo ontstaat intuïtief een samenspel van kleur en materie. Een eerdere expositie in het gemeentehuis trok grote belangstelling. Alhoewel de ruimte in het Vestzak beperkt is slaagt zij er opnieuw in een kleurrijk en spannend  palet te tonen.