Na de succesvolle Pecha Kucha-Politiek avond in Heeze-Leende, Geldrop-Mierlo, en Nuenen is nu als laatste de Son & Breugel aan de beurt. Op woensdagavond 14 maart presenteren de politieke partijen, in het  Vestzak, hun plannen voor de  toekomst. Van Son en Breugel.
Iedere politieke partij stuurt een lijsttrekker of een nummer 2, om, volgens de Pecha Kucha-methode, in zes minuten en 40 seconden, te vertellen wat zij na de Gemeenteraadsverkiezingen in jouw gemeente wil bereiken. En met welke visie. De spreektijd is dus beperkt, maar de sprekers mogen er ook 20 dia’s bij laten zien. Hoewel elke dia weer niet langer dan 20 seconden in beeld mag zijn.
Een kort maar krachtig geheel! Met strenge spelregels en met een klok die onverbiddelijk is. Want alleen zó blijft het voor de luisteraar overzichtelijk en (hopelijk) ook begrijpelijk.

Burgemeester is erbij

Onder het toeziend oog van Burgemeester Gaillard komen de 7 lokale politieke partijen (Dorpsbelang, Dorpsvisie, CDA, D66, PvdA-Groen Links en VVD) aan het woord. De avond is bedoeld als een eigentijdse en ludieke stemwijzer voor de inwoners van Son & Breugel. En natuurlijk is de avond ook te volgen op het digitale platform SonenBreugelVeribindt .Na afloop is er nog gelegenheid om met de politici na te praten, of in debat te gaan. Natuurlijk met een drankje erbij.

Bibliotheek Dommeldal
Aan Bibliotheken zijn door de minister vijf kerntaken opgedragen. Eén daarvan is het organiseren van ontmoeting en debat. Een avond met Pecha Kucha-politiek is dan ook een perfecte formule hiervoor. Want belangstellenden en first time voters  kunnen zo snel en prettig kennismaken met lokale politiek en politici. Zonder boe-geroep en door elkaar heen praten, maar met snelle informatie in woord en beeld.

Gratis toegang
De Pecha kucha avond op woensdagavond 14 maart, is gratis toegankelijk en begint om 19.30u, met een kopje koffie/thee. Rond 22.00uur is iedereen bijgepraat.
Welkom in het Vestzak in Son en Breugel, Kerkstraat 2 Son.
Pecha Kucha-Politiek: overtuigend, want kort maar krachtig!