Informatie

||Informatie
Informatie2017-07-07T14:06:51+00:00

Kaarten reserveren

  1. U kunt uw kaarten bestellen via de website. Dit is een gemakkelijke manier van bestellen en u krijgt uw kaarten bovendien thuis gestuurd.
  2. U kunt kaarten kopen tijdens de activiteiten die plaatsvinden in het Vestzaktheater.
  3. U kunt telefonisch kaarten bestellen via 0499-473248. Deze bestelmethode verdient niet onze voorkeur omdat dit fouten in de hand werkt en erg tijdrovend is. Met het plaatsen van een reservering gaat u akkoord met onze voorwaarden en gaat u een betalingsverplichting aan. Via onze website kunt u betalen via iDeal. Dit is een absoluut veilige manier van betalen. Abonnementen kunt u uitsluitend bestellen met het formulier uit de theatergids. Bestelt u een abonnement dan mag u in 2 termijnen betalen.Bestelt u losse entreekaarten via onze website en geeft u ons toestemming het bedrag van uw rekening af te schrijven dan doen wij dit op de dag van de voorstelling. U hoeft dus niet vooraf te betalen.

Website

Kijk regelmatig op onze website. Hier kunt u altijd de laatste informatie vinden voor wat betreft onze voorstellingen en ook kunt u vaak filmpjes van artiesten bekijken.

Pauzedrankje

Veel voorstellingen zijn inclusief een pauzedrankje. Mocht er tijdens de voorstelling geen pauze zijn dan kunt u uw drankje nuttigen na afloop.

Kaarten teruggeven

Reeds gekochte kaarten kunnen worden teruggegeven. U ontvangt dan een tegoedbon van het Vestzaktheater en wij brengen per kaart € 2,00 in mindering voor gemaakte kosten. Het telefonisch annuleren van reeds in uw bezit zijnde kaarten is niet mogelijk.

Cadeaubonnen

U kunt in het Vestzaktheater cadeaubonnen kopen. Cadeaubonnen zijn een leuk cadeau voor alle gelegenheden. Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf € 10,00 .De cadeaubonnen zijn in te wisselen voor alle voorstellingen. Uiteraard kunt u cadeaubonnen niet inwisselen tegen kontant geld.

Geen verschil in rang

De voorstellingen in het Vestzaktheater zijn vanaf alle zitplaatsen uitstekend te zien en te horen. Vandaar dat er geen verschil in rang en in prijs bestaat.

Brandveiligheid

Het is niet toegestaan om tijdens uitvoeringen glaswerk, flesjes of ander serviesgoed mee de zaal in te nemen. Dit alles i.v.m. veiligheidsmaatregelen en om de voorstelling niet te storen. Wij verzoeken u met klem om met bovenstaande rekening te houden. Uiteraard is het ook niet toegestaan om meegebrachte etenswaren en/of consumpties te nuttigen.

Talent van eigen bodem

In deze brochure vindt u ook de talent van eigen bodem voorstellingen. Dit zijn gezelschappen die het Vestzaktheater huren als podium om hun programma aan u te laten zien. De toegangsprijs, kwaliteit, uitvoering en organisatie is voor rekening van het betreffende gezelschap. De kaartverkoop geschiedt echter enkel en alleen door het Vestzaktheater.

Reserveren

Het is belangrijk te reserveren voor een voorstelling, onze werkwijze staat geen andere mogelijkheid toe. Het is voor ons belangrijk i.v.m. onze planning en onze kostenstroom om vooraf te weten op hoeveel bezoekers we mogen rekenen tijdens een voorstelling. Bovendien is het voor de artiest of het gezelschap prettig vooraf te weten wat men verwachten kan.

Reserveringskosten

Per reservering betaalt u € 2,00 aan administratie en verwerkingskosten. U krijgt hiervoor de kaarten per post thuisgestuurd.

Dineren voor aanvang van de voorstelling

U kunt voor aanvang van de voorstelling een 3 gangen theatermenu gebruiken in de restaurants Flavours, La Sonnerie, en de Zwaan. De prijs hiervoor bedraagt € 45,00 p.p. inclusief toegang tot de voorstelling in het Vestzaktheater en inclusief een drankje in de pauze. De drankjes in de betreffende restaurants moet u uiteraard ter plaatse voldoen.

U moet vooraf reserveren voor dit dinerarrangement en dit kan tot uiterlijk 2 weken voor de gewenste voorstelling. Reserveren kan alleen via de website van het Vestzaktheater of u kunt kaarten kontant kopen in het Vestzaktheater. Telefonisch reserveren van een diner arrangement is niet mogelijk.

Acties en kortingen

Het Vestzaktheater heeft het recht om gedurende het seizoen acties te bedenken en aanbiedingen te doen al dan niet in samenwerking met impresariaten en/of andere organisaties. Kortingen op theaterkaarten zijn niet van toepassing op reeds gekochte of gereserveerde kaarten.

Vakantiesluiting

Het Vestzaktheater is wegens vakantie gesloten van vrijdag 8 juli tot en met zondag 21 augustus. U kunt wel kaarten bestellen via het bestelformulier uit deze theatergids of via onze website https://www.vestzaktheaterson.nl/ Het bestelformulier opsturen kan natuurlijk ook.

Verenigingen

Mocht u samen met uw leden een voorstelling uit ons professionele programma willen bezoeken neemt u dan kontakt met ons op. Wellicht kunnen we u een interessante korting bieden. Wij werken graag met u samen.