Het Vestzak. Theater voor iedereen!

Theater Informatie

KAARTEN RESERVEREN

  1. U kunt uw kaarten bestellen via de website. Dit is een gemakkelijke manier van bestellen en u krijgt uw kaarten via email toegestuurd.
  2. U kunt kaarten kopen tijdens de activiteiten die plaatsvinden in het Vestzaktheater.
  3. Kaarten kunnen tot 1 week voor de voorstelling geretourneerd worden. U krijgt dan uw geld terug.

Website

Kijk regelmatig op onze website. Hier kunt u altijd de laatste informatie vinden voor wat betreft onze voorstellingen en ook kunt u vaak filmpjes van artiesten bekijken.

Cadeaubonnen

U kunt in het Vestzaktheater cadeaubonnen kopen. Cadeaubonnen zijn een leuk cadeau voor alle gelegenheden. Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf € 10,00. De cadeaubonnen zijn in te wisselen voor alle voorstellingen. Uiteraard kunt u cadeaubonnen niet inwisselen tegen kontant geld.

Geen verschil in rang

De voorstellingen in het Vestzaktheater zijn vanaf alle zitplaatsen uitstekend te zien en te horen. Vandaar dat er geen verschil in rang en in prijs bestaat.

Acties en kortingen

Het Vestzaktheater heeft het recht om gedurende het seizoen acties te bedenken en aanbiedingen te doen al dan niet in samenwerking met impresariaten en/of andere organisaties. Kortingen op theaterkaarten zijn niet van toepassing op reeds gekochte of gereserveerde kaarten.

Verenigingen

Mocht u samen met uw leden een voorstelling uit ons professionele programma willen bezoeken neemt u dan kontakt met ons op. Wellicht kunnen we u een interessante korting bieden. Wij werken graag met u samen.

Het Vestzak. Theater voor iedereen!